Forums of TNTU

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> в мене є шанси
Majerno
Дата: Jul 29 2010, 07:09 PM
Quote Post

Рядовий
*

Група: Members
Користувач №: 5 690

Пост № 185276

в мене з незалежного тестування 130 середній бал з школи 150 є шанси поступити на державне навчання на факультет МТФ ?
PMEmail Poster
Majerno
Дата: Jul 29 2010, 07:22 PM
Quote Post

Рядовий
*

Пост № 185277

ще 1 питання я подав заявку на денне навчання,якщо я непройду я можу перевестися на заочне?
PMEmail Poster
Приймальна комісія
Дата: Jul 29 2010, 11:34 PM
Quote Post

Молодший сержант
**

Група: Модератори
Користувач №: 1 498

Пост № 185278

Вам не вистачає як мінімум ще двох складових до рейтингової оцінки, яка складається з суми ТРЬОХ балів сертифікатів УЦОЯО та середнього балу документа про ПЗСО. Шанси є завжди! smile.gif ohmy.gif
PMEmail Poster
Majerno
Дата: Jul 30 2010, 06:36 AM
Quote Post

Рядовий
*

Пост № 185279

сужячи по 2 смайлу ( він точно непройде)biggrin.gif
PMEmail Poster
(:"Льолік":)
Дата: Aug 2 2010, 01:35 PM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 5 393

Пост № 185300

Дорога приймальна комісія, в мене є питаннячко! Протягом якого терміну треба подавати оригінали документів, і чи можна їх потом забрати....?????7
І ще одне : чи можна забрати документи з однієї спеціальності і подати на іншу?????
PMEmail Poster
IgorJV
Дата: Aug 3 2010, 09:49 AM
Quote Post

Молодший сержант
**

Користувач №: 2 292

Пост № 185305

QUOTE ((:"Льолік":) @ Aug 2 2010, 01:35 PM)
Дорога приймальна комісія, в мене є питаннячко! Протягом якого терміну треба подавати оригінали документів, і чи можна їх потом забрати....?????7
І ще одне : чи можна забрати документи з однієї спеціальності і подати на іншу?????

пора давно вже було оприділитися biggrin.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------------
До уваги абітурієнтів та їх батьків!

Згідно листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-507 від 22.07.2010р. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя продовжує терміни прийому заяв і документів та проведення вступних екзаменів:

* на основі повної загальної середньої освіти до 5 серпня;
* на основі повної загальної середньої освіти для осіб, які мають складати вступні екзамени, до 27 липня. Вступні екзамени провести з 28 липня по 5 серпня.

Зарахування вступників на основі базової та повної загальної середньої освіти на денну форму навчання за державним замовленням — не пізніше 15 серпня, за кошти фізичних та юридичних осіб — після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму підготовки (спеціальності), але не пізніше 25 серпня.

Приймальна комісія

--------------------
Хороший... Плохой... Главное-у кого ружьё!

Те, що не вбиває нас - робить нас сильнішими!

Існує тільки дві вічні речі – всесвіт і людська тупість. При чому вічність всесвіту можна поставити під сумнів. © Альберт Ейнштейн.
PMEmail PosterICQ
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll