|
|
| ТНТУ · Правила форуму |
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
Журнали
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
![]() ![]() ![]() |
| Trasher |
|
![]() Полковник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 807 Користувач №: 838 З нами з: 4-September 06 Пост № 185234 |
я бакалавр комп. систем та мереж з факультету ФІС. Відносно недавно були вивішені на 6ому поверсі в 1ому корпусі рейтинги по групі. Але на другий день вони зникли з стенду. В деканаті послали в приймальну комісію. В приймальній комісії кажуть, що це конфіденційна інформація(АБСУРД!).
Я не знаю яке я маю місце по групі і чи збирати мені гроші на навчання. Тому питання. Де можна переглянути рейтинги бакалаврів? Куди звертатися? Дякую за відповідь. -------------------- ![]() |
| БОДЯ007 |
Дата: Aug 3 2010, 09:45 PM
|
![]() Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 9 Користувач №: 5 496 З нами з: 14-July 10 Пост № 185308 |
Мене це питання теж дуже цікавить, коли вивішать ці списки 5 чи можливо 6 серпня. Хто знає велике прохання відповідсти. Завчасно дякую
|
| Trasher |
Дата: Aug 4 2010, 07:19 AM
|
![]() Полковник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 807 Користувач №: 838 З нами з: 4-September 06 Пост № 185309 |
я мав на увазі випускні рейтинги)
а вступні 2010 тут http://www.tntu.edu.ua/?l=uk&p=admission/results -------------------- ![]() |
| KVM |
Дата: Aug 8 2010, 07:18 PM
|
||
![]() G-UnOt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 1 165 Користувач №: 920 З нами з: 14-October 06 Пост № 185347 |
А чому там немає в PDF-ках заочників спеціалістів "Комп. системи і мережі"? Ніхто не в курсі? -------------------- ![]() ![]() Learn from your mistakes of the past, Learn from the mistakes of yesterday. Take control of your future. (Down Low) |
||
| Trasher |
Дата: Aug 10 2010, 07:35 PM
|
||||
![]() Полковник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 807 Користувач №: 838 З нами з: 4-September 06 Пост № 185380 |
дивись http://www.tntu.edu.ua/?l=uk&p=admission/rules, пунтк 4.3, таблиця. Навчання без відриву від виробництва Термін оприлюднення рейтингового списку вступників 19 серпня 2010 року -------------------- ![]() |
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |