Forums of TNTU

Сторінки: (2) 1 [2]  ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Продовження часу роботи читального залу

Чи потрібно, щоб читальний зал працював довше?
Потрібно продовжити роботу читального залу до 19 год. [ 2 ]  [11.11%]
Потрібно продовжити роботу читального залу до 20 год. [ 8 ]  [44.44%]
Немає потреби продовжувати роботу читального залу [ 2 ]  [11.11%]
Взагалі не ходжу в читальний зал [ 6 ]  [33.33%]
Усього голосів: 18
Гості не можуть голосувати 
Chornyashka
Дата Oct 23 2008, 11:07 PM
Quote Post

червоне-любов, чорне-Я

Група: Members
Користувач №: 2 571

Пост № 138082

я взагалі ще там довше пів години не була і то було ще на 1 курсі. Я туди можна сказати взагалі не ходжу, тому я вважаю не тре ніц продовжувати.

--------------------
I KISS ALL MY RIVALS & GOSSIPS. THANKS. YOU GIVE ME MORE.

RED LIPS, SPARKLY EYES, LIVE IS EXCELLENT
PMEmail PosterICQ
BoS
Дата Oct 23 2008, 11:32 PM
Quote Post

Генерал армії

Група: Members
Користувач №: 675

Пост № 138083

QUOTE (IndieRect @ Oct 23 2008, 11:31 PM)
Я пропоную перестати коментувати в цій темі тим, хто вже закінчив або ніколи й не вчився в ТДТУ. Разом з -Wolf-ом це ще на одну таку людину більше. wink.gif

Орієнтовано на студентів – нехай студенти і висловлюють свою думку.

Добре, але напишу ще свій останній комент - хто прослідкує чи голосували в цій темі студенти чи ні? Як серед ніків користувачів взнати хто є студентом Політеху на даний момент? Проголосувало то 12 людей, а відписалось всього 8! З них 5 підпадають під твою пропозицію, залишається лібадмін і дві студентки. Припускаю, що лібадмін не голосував, тобто виходить, що 5 голосів не понятно кому належать - а може це навіть не студенти, а якась одна людина просто накручує голоси (такі "пріколи" вже на форумі з голосуваннями були, не хочу згадувати в яких темах і до чого вони привели).
Самий реальний метод взнати думку студентів - це провести анкетування тих хто сидить в читалці! А щоб ті самі люди не заповняли анкети по кілька раз, робити на них якісь відмітки, наприклад вказувати номер читацького (зробити таке собі відкрите голосування, кілька анкет з такими самими номерами не приймати до уваги). Або зробити одноразове опитування респондентів (вибірку - чуть згадаєм матстатистику). І тоді буде реальна бачення того чи є потреба чи нема!
Чому я так сильно перейнялась даною темою - бо за всі 5 років навчання в мене не виникало жодної проблеми через робочі години всіх підрозділів біліотеки (я ними активно користувалась) і не розумію причину даної пропозиції! Я вважаю, що в бібліотеці працюють дуже хороші люди, які завжди йшли на зустріч - завдяки їм (а також викладачам і власному бажанню вчитися) я отримала свої знання по інженерії! Основне мати бажання приходити в зал і правильно складати розпорядок власного дня - пар то в універі не багато, біліотека працює набагато довше! Робота в бібліотекарів не така легка як може здаватися - важко працювати з студентами які приходять "по синю методичку", "по реферат", "по якусь книжку, автора не знаю, але предмет в мене так називається", роблять великі очі на картотеку і не знають, що в читальний зал треба читацький квиток! Потрібно вміти поважати чужу працю і розуміти, що всі живі люди (тут я цілком погоджуюсь з -Wolf-ом).
П.С. Даю чесне слово інженера більше не відписувати в даній темі, тому до мене в ній можна не звертатися - відповідати не буду.

--------------------
Тимчасова невдача краще тимчасової удачі!

user posted image
user posted image
user posted image
PMEmail Poster
libadmin
Дата Oct 24 2008, 08:28 AM
Quote Post

Єфрейтор
Group Icon

Група: Admin
Користувач №: 3

Пост № 138088

Ще раз дякую за пораду і за розумінняsmile.gif. Для об'єктивності опитування в читальному залі створено скриньку, куди можна вкинути побажання щодо роботи читального залу
PM
Dimex
Дата Oct 24 2008, 11:02 PM
Quote Post

Senior Moderator

Група: Модератори
Користувач №: 1 903

Пост № 138156

Я коли вчився на перших курсах то часто густо немав куди подітися після пар щоб щось повчити. Якраз тих кількох годин не вистачало критично. В результаті в читалці сидів коли було вікно. Інакше не получалося.
PMEmail PosterICQ
-Wolf-
Дата Oct 24 2008, 11:22 PM
Quote Post

Генерал армії

Група: Модератори
Користувач №: 462

Пост № 138159

QUOTE (IndieRect @ Oct 24 2008, 12:31 AM)
Я пропоную перестати коментувати в цій темі тим, хто вже закінчив або ніколи й не вчився в ТДТУ. Разом з -Wolf-ом це ще на одну таку людину більше. wink.gif

Орієнтовано на студентів – нехай студенти і висловлюють свою думку.

Я лише висловив свою думку як колишнього студента, а проголосував за варіант "Взагалі не ходжу в читальний зал"... хай думку послухають, а голос відав правильно.

--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
libadmin
Дата Nov 3 2008, 09:09 AM
Quote Post

Єфрейтор
Group Icon

Група: Admin
Користувач №: 3

Пост № 139525

З 3 листопада продовжено години роботи читального залу до 19-00
PM
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Topic OptionsСторінки: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll