|
|
| ТНТУ · Правила форуму |
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
Журнали
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (2) 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| Chornyashka |
Дата Oct 23 2008, 11:07 PM
|
![]() червоне-любов, чорне-Я ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 936 Користувач №: 2 571 З нами з: 23-March 08 Пост № 138082 |
я взагалі ще там довше пів години не була і то було ще на 1 курсі. Я туди можна сказати взагалі не ходжу, тому я вважаю не тре ніц продовжувати.
-------------------- I KISS ALL MY RIVALS & GOSSIPS. THANKS. YOU GIVE ME MORE.
RED LIPS, SPARKLY EYES, LIVE IS EXCELLENT |
| BoS |
Дата Oct 23 2008, 11:32 PM
|
||
![]() Генерал армії ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 2 121 Користувач №: 675 З нами з: 13-June 06 Пост № 138083 |
Добре, але напишу ще свій останній комент - хто прослідкує чи голосували в цій темі студенти чи ні? Як серед ніків користувачів взнати хто є студентом Політеху на даний момент? Проголосувало то 12 людей, а відписалось всього 8! З них 5 підпадають під твою пропозицію, залишається лібадмін і дві студентки. Припускаю, що лібадмін не голосував, тобто виходить, що 5 голосів не понятно кому належать - а може це навіть не студенти, а якась одна людина просто накручує голоси (такі "пріколи" вже на форумі з голосуваннями були, не хочу згадувати в яких темах і до чого вони привели). Самий реальний метод взнати думку студентів - це провести анкетування тих хто сидить в читалці! А щоб ті самі люди не заповняли анкети по кілька раз, робити на них якісь відмітки, наприклад вказувати номер читацького (зробити таке собі відкрите голосування, кілька анкет з такими самими номерами не приймати до уваги). Або зробити одноразове опитування респондентів (вибірку - чуть згадаєм матстатистику). І тоді буде реальна бачення того чи є потреба чи нема! Чому я так сильно перейнялась даною темою - бо за всі 5 років навчання в мене не виникало жодної проблеми через робочі години всіх підрозділів біліотеки (я ними активно користувалась) і не розумію причину даної пропозиції! Я вважаю, що в бібліотеці працюють дуже хороші люди, які завжди йшли на зустріч - завдяки їм (а також викладачам і власному бажанню вчитися) я отримала свої знання по інженерії! Основне мати бажання приходити в зал і правильно складати розпорядок власного дня - пар то в універі не багато, біліотека працює набагато довше! Робота в бібліотекарів не така легка як може здаватися - важко працювати з студентами які приходять "по синю методичку", "по реферат", "по якусь книжку, автора не знаю, але предмет в мене так називається", роблять великі очі на картотеку і не знають, що в читальний зал треба читацький квиток! Потрібно вміти поважати чужу працю і розуміти, що всі живі люди (тут я цілком погоджуюсь з -Wolf-ом). П.С. Даю чесне слово інженера більше не відписувати в даній темі, тому до мене в ній можна не звертатися - відповідати не буду. -------------------- |
||
| libadmin |
Дата Oct 24 2008, 08:28 AM
|
![]() Єфрейтор Група: Admin Повідомлень: 63 Користувач №: 3 З нами з: 6-December 03 Пост № 138088 |
Ще раз дякую за пораду і за розуміння
|
| Dimex |
Дата Oct 24 2008, 11:02 PM
|
![]() Senior Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 5 743 Користувач №: 1 903 З нами з: 24-September 07 Пост № 138156 |
Я коли вчився на перших курсах то часто густо немав куди подітися після пар щоб щось повчити. Якраз тих кількох годин не вистачало критично. В результаті в читалці сидів коли було вікно. Інакше не получалося.
|
| -Wolf- |
Дата Oct 24 2008, 11:22 PM
|
||
![]() Генерал армії ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 2 286 Користувач №: 462 З нами з: 13-February 06 Пост № 138159 |
Я лише висловив свою думку як колишнього студента, а проголосував за варіант "Взагалі не ходжу в читальний зал"... хай думку послухають, а голос відав правильно. -------------------- |
||
| libadmin |
Дата Nov 3 2008, 09:09 AM
|
![]() Єфрейтор Група: Admin Повідомлень: 63 Користувач №: 3 З нами з: 6-December 03 Пост № 139525 |
З 3 листопада продовжено години роботи читального залу до 19-00
|
Сторінки: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |