Forums of TNTU

Сторінки: (2) [1] 2  ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Якщо не працює icq-транспорт...., Інструкція, як можна вирішити проблему
nevi
   Дата: Dec 6 2006, 05:07 PM
Quote Post

武芸者
Group Icon

Група: Admin
Користувач №: 577

Пост № 10907

Якщо не працює icq-транспорт, можна зареєструватися на AIM-транспорті aim.jabber.te.ua.
Це то саме icq, тільки з іншого боку.

При реєстрації питає логін і пароль - то туди потрібно ввести свій icq uin та icq пароль відповідно.

От правда додавати контакти доведеться вручну заново.
PMEmail Poster
nevi
Дата: Dec 7 2006, 01:18 PM
Quote Post

武芸者
Group Icon

Пост № 10918

Встановив ще один транспорт на icq: pyicq.jabber.te.ua.
Він має більше можливостей, ніж старий icq.jabber.te.ua - підтримку аватарів, команд, typing notifications тощо.

При реєстрації на pyicq.jabber.te.ua потрібно ввести свій icq uin і пароль. А потім авторизувати всіх контактів, які транспорт візьме з icq-сервера. Бо з точки зору джаббера то різні сутності - 111@icq.jabber.te.ua i 111@pyicq.jabber.te.ua. Ну і попереіменовувати їх - побачите-зрозумієте :-)

Старий icq.jabber.te.ua теж залишається, як і aim.jabber.te.ua (який теж є шлюзом на icq, тільки в профіль). Так що можна користуватися всіма трьома, тільки не одночасно :-)

Якщо буде глючити якийсь один, пробуйте інший, хоч один повинен працювати.
PMEmail Poster
Bombyk
Дата: Dec 11 2006, 02:15 PM
Quote Post

Рядовий
*

Група: Members
Користувач №: 1 099

Пост № 11019

a pyicq то не працює... Цей транспорт можна вже додавати, чи може таке бути, що він буде видалений?
PMEmail Poster
-Wolf-
Дата: Dec 11 2006, 07:07 PM
Quote Post

Генерал армії

Група: Модератори
Користувач №: 462

Пост № 11034

На годиннику 19,05. Сервіс Icq.jabber.te.ua не парцює але дякувати адмінам працює сервіс pyicq.jabber.te.ua. Дякую за спосіб вирішення проблеми... wink.gif

--------------------
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
nevi
Дата: Dec 11 2006, 11:25 PM
Quote Post

武芸者
Group Icon

Пост № 11043

Стратегічний план адміністрації полягає у використанні сервіса pyicq і повній відмові від сервісу icq. Але спочатку треба протестувати, наскільки pyicq добре працює, можливо, доробити його, якщо щось буде не так.

А стратегічним планом кожного користувача має бути повна відмова від icq, тоді ніякі глючні сервіси не будуть потрібні.

:-)
PMEmail Poster
-Wolf-
Дата: Dec 11 2006, 11:37 PM
Quote Post

Генерал армії

Група: Модератори
Користувач №: 462

Пост № 11044

Проблема не тіки з сервісами. Також велику роль грає канал, провайдер, тип підключення, тощо. Наприклад в мене на Бітері на каблнеті коли велике заватнаження каналу йдуть великі втрати і джабер може вибивати кожні 5хв. mad.gif

--------------------
ony
Дата: Jan 19 2007, 12:53 PM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 1 218

Пост № 16332

Ще у ранці pyicq працював чудово, але зараз він чомусь зник як і багато інших сервісів (окрім конференцій). DNS запит на pyicq.jabber.te.ua без успішного результату.
Зараз я маю не дуже добру ситуацію, коли гейт подає мене наче я в онлайні і навіть переправляє мені повідомлення та презенси, але я нічого йому відправити не можу і лише отримую remote-server-not-found.
PMEmail Poster
eastpak
Дата: Jan 24 2007, 11:32 PM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 1 235

Пост № 17677

Почему-то при переходе в режим invisible при использовании pyicq я просто отваливаюсь от сети, как будто бы нажал на offline. В чем может быть проблема?
PMEmail Poster
sattu
Дата: Jan 25 2007, 07:09 AM
Quote Post

супермужик
Group Icon

Користувач №: 26

Пост № 17712

QUOTE (eastpak @ Jan 24 2007, 11:32 PM)
Почему-то при переходе в режим invisible при использовании pyicq я просто отваливаюсь от сети, как будто бы нажал на offline. В чем может быть проблема?

у даному випадку пресент invisible ховаэ вас від транспортів, тому для них ви в оффлайн. клієнти просто не вміють правильно відсилати статус "невидимий" для тренспортів.

--------------------
Суть справи не в повноті знань, а в повноті розуміння © Демокріт
user posted image
PMUsers WebsiteICQAOL
vanya_y
Дата: Apr 6 2007, 10:15 AM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 1 463

Пост № 28387

Привіт, народ.
Після річної перерви надумав знову користуватись джаббером. Транспорт PyICQ-t мені подобається набагато більше як традиційний JIT завдяки його багатим можливостям.
Тож питання: наскільки стабільно працює транспорт pyicq ? Скільки людей його зараз використовує? Чи нема проблем із додаванням контактів в контакт ліст ICQ? Проблем із різними кодуваннями?
Наперед вдячний за ваші відповіді.
PM
dr.mabuse
Дата: Apr 8 2007, 10:04 AM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 1 379

Пост № 28481

Проблеми бувають, такі ж як і у інших Jabber серверів: може бути відсутній зв'язок з сервером, або відсутній транспорт в ICQ, але це буває досить рідко. В основному все працює добре. Швидкісь з'єднання на порядок більша ніж, скажімо, з тим же jabber.ru! Проблем з додаванням контактів не помічав. Є проблема з кирилицею, з тими в кого QIP і ангельський Windows. Одна людина в мене, яка користується R&Q взагалі не показується в онлайні (хоча це напевно його проблеми).
PMEmail Poster
vanya_y
Дата: Apr 11 2007, 11:47 AM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 1 463

Пост № 28609

QUOTE (dr.mabuse @ Apr 8 2007, 11:04 AM)
Проблеми бувають, такі ж як і у інших Jabber серверів: може бути відсутній зв'язок з сервером, або відсутній транспорт в ICQ, але це буває досить рідко. В основному все працює добре. Швидкісь з'єднання на порядок більша ніж, скажімо, з тим же jabber.ru! Проблем з додаванням контактів не помічав. Є проблема з кирилицею, з тими в кого QIP і ангельський Windows. Одна людина в мене, яка користується R&Q взагалі не показується в онлайні (хоча це напевно його проблеми).

Швидкість з"єднання - оцінив!
Про додавання контактів - я мав на увазі чи додаються вони на серверний контакт-ліст ICQ. Тобто коли пізніше зайти традиційним клієнтом аськи чи побачу я ті всі контакти. Проблеми з кодуванням і QUIP проявляются завжди? чи вибірково?.
Ще питання на рахунок ніків - при додаванні транспорту pyicq в список контактів додаються номери, як і в JIT, чи може ніки? smile.gif Якщо номери - що з цим робити?..
PM
dr.mabuse
Дата: Apr 22 2007, 09:40 AM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 1 379

Пост № 29532

QUOTE (vanya_y @ Apr 11 2007, 12:47 PM)

Швидкість з"єднання - оцінив!
Про додавання контактів - я мав на увазі чи додаються вони на серверний контакт-ліст ICQ. Тобто коли пізніше зайти традиційним клієнтом аськи чи побачу я ті всі контакти. Проблеми з кодуванням і QUIP проявляются завжди? чи вибірково?.
Ще питання на рахунок ніків - при додаванні транспорту pyicq в список контактів додаються номери, як і в JIT, чи може ніки? smile.gif Якщо номери - що з цим робити?.. 

Контакти на сервер ICQ додаються у групу PyICQ-t Buddies. Проблеми з кодуванням вибірково, в основному з користувачами QIP. Для перетворення номерів в ніки використовуй ф-цію Resolve Nick Names. Вона є точно в Bombus і PSI.
PMEmail Poster
Ant[]n
Дата: May 14 2007, 11:52 AM
Quote Post

Рядовий
*

Користувач №: 984

Пост № 31082

Ще й досі біля сервісу pyisq в дужках світится надпис (testing), коли вже він протестується і наскільки він стабільний. Я вже хоч зараз згоден видалити в себе сервіс icq і повністю перейти pyicq. Але боюсь щоб я залишився зовсім без аськи, якщо в якийсь прекрасний момент, виявиться що останній, поганий чи ще щось.

Коли pyisq вже дотестується і можна з чистою совістю залишити у себе лише один транспорт аськи?
PMEmail Poster
+PaladiN+
Дата: Aug 11 2007, 03:03 PM
Quote Post

Прапорщик

Користувач №: 1 738

Пост № 42890

Сидів я собі спокійно, нікого не чіпав, а тут мені ТРАНСПОРТ присилає повідомлення)))
Error. You must log into the transport before sending messages.
------
когда машину будем обмывать ? =)

Мож хто знає шо то?))

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image
1 Користувачів переглядають дану тему (1 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

Topic OptionsСторінки: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll