|
|
| ТНТУ · Правила форуму |
Допомога
Пошук
Учасники
Календар
Журнали
|
| Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація ) | Вислати повторно листа для активації |
| Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
| nevi |
|
![]() 武芸者 Група: Admin Повідомлень: 40 Користувач №: 577 З нами з: 6-May 06 Пост № 10907 |
Якщо не працює icq-транспорт, можна зареєструватися на AIM-транспорті aim.jabber.te.ua.
Це то саме icq, тільки з іншого боку. При реєстрації питає логін і пароль - то туди потрібно ввести свій icq uin та icq пароль відповідно. От правда додавати контакти доведеться вручну заново. |
| nevi |
Дата: Dec 7 2006, 01:18 PM
|
![]() 武芸者 Група: Admin Повідомлень: 40 Користувач №: 577 З нами з: 6-May 06 Пост № 10918 |
Встановив ще один транспорт на icq: pyicq.jabber.te.ua.
Він має більше можливостей, ніж старий icq.jabber.te.ua - підтримку аватарів, команд, typing notifications тощо. При реєстрації на pyicq.jabber.te.ua потрібно ввести свій icq uin і пароль. А потім авторизувати всіх контактів, які транспорт візьме з icq-сервера. Бо з точки зору джаббера то різні сутності - 111@icq.jabber.te.ua i 111@pyicq.jabber.te.ua. Ну і попереіменовувати їх - побачите-зрозумієте :-) Старий icq.jabber.te.ua теж залишається, як і aim.jabber.te.ua (який теж є шлюзом на icq, тільки в профіль). Так що можна користуватися всіма трьома, тільки не одночасно :-) Якщо буде глючити якийсь один, пробуйте інший, хоч один повинен працювати. |
| Bombyk |
Дата: Dec 11 2006, 02:15 PM
|
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 2 Користувач №: 1 099 З нами з: 11-December 06 Пост № 11019 |
a pyicq то не працює... Цей транспорт можна вже додавати, чи може таке бути, що він буде видалений?
|
| -Wolf- |
Дата: Dec 11 2006, 07:07 PM
|
![]() Генерал армії ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 2 286 Користувач №: 462 З нами з: 13-February 06 Пост № 11034 |
На годиннику 19,05. Сервіс Icq.jabber.te.ua не парцює але дякувати адмінам працює сервіс pyicq.jabber.te.ua. Дякую за спосіб вирішення проблеми...
-------------------- |
| nevi |
Дата: Dec 11 2006, 11:25 PM
|
![]() 武芸者 Група: Admin Повідомлень: 40 Користувач №: 577 З нами з: 6-May 06 Пост № 11043 |
Стратегічний план адміністрації полягає у використанні сервіса pyicq і повній відмові від сервісу icq. Але спочатку треба протестувати, наскільки pyicq добре працює, можливо, доробити його, якщо щось буде не так.
А стратегічним планом кожного користувача має бути повна відмова від icq, тоді ніякі глючні сервіси не будуть потрібні. :-) |
| -Wolf- |
Дата: Dec 11 2006, 11:37 PM
|
![]() Генерал армії ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Повідомлень: 2 286 Користувач №: 462 З нами з: 13-February 06 Пост № 11044 |
Проблема не тіки з сервісами. Також велику роль грає канал, провайдер, тип підключення, тощо. Наприклад в мене на Бітері на каблнеті коли велике заватнаження каналу йдуть великі втрати і джабер може вибивати кожні 5хв.
-------------------- |
| ony |
Дата: Jan 19 2007, 12:53 PM
|
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 1 Користувач №: 1 218 З нами з: 19-January 07 Пост № 16332 |
Ще у ранці pyicq працював чудово, але зараз він чомусь зник як і багато інших сервісів (окрім конференцій). DNS запит на pyicq.jabber.te.ua без успішного результату.
Зараз я маю не дуже добру ситуацію, коли гейт подає мене наче я в онлайні і навіть переправляє мені повідомлення та презенси, але я нічого йому відправити не можу і лише отримую remote-server-not-found. |
| eastpak |
Дата: Jan 24 2007, 11:32 PM
|
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 1 Користувач №: 1 235 З нами з: 24-January 07 Пост № 17677 |
Почему-то при переходе в режим invisible при использовании pyicq я просто отваливаюсь от сети, как будто бы нажал на offline. В чем может быть проблема?
|
| sattu |
Дата: Jan 25 2007, 07:09 AM
|
||
![]() супермужик Група: Admin Повідомлень: 1 402 Користувач №: 26 З нами з: 31-January 04 Пост № 17712 |
у даному випадку пресент invisible ховаэ вас від транспортів, тому для них ви в оффлайн. клієнти просто не вміють правильно відсилати статус "невидимий" для тренспортів. -------------------- |
||
| vanya_y |
Дата: Apr 6 2007, 10:15 AM
|
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 11 Користувач №: 1 463 З нами з: 6-April 07 Пост № 28387 |
Привіт, народ.
Після річної перерви надумав знову користуватись джаббером. Транспорт PyICQ-t мені подобається набагато більше як традиційний JIT завдяки його багатим можливостям. Тож питання: наскільки стабільно працює транспорт pyicq ? Скільки людей його зараз використовує? Чи нема проблем із додаванням контактів в контакт ліст ICQ? Проблем із різними кодуваннями? Наперед вдячний за ваші відповіді. |
| dr.mabuse |
Дата: Apr 8 2007, 10:04 AM
|
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 22 Користувач №: 1 379 З нами з: 11-March 07 Пост № 28481 |
Проблеми бувають, такі ж як і у інших Jabber серверів: може бути відсутній зв'язок з сервером, або відсутній транспорт в ICQ, але це буває досить рідко. В основному все працює добре. Швидкісь з'єднання на порядок більша ніж, скажімо, з тим же jabber.ru! Проблем з додаванням контактів не помічав. Є проблема з кирилицею, з тими в кого QIP і ангельський Windows. Одна людина в мене, яка користується R&Q взагалі не показується в онлайні (хоча це напевно його проблеми).
|
| vanya_y |
Дата: Apr 11 2007, 11:47 AM
|
||
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 11 Користувач №: 1 463 З нами з: 6-April 07 Пост № 28609 |
Швидкість з"єднання - оцінив! Про додавання контактів - я мав на увазі чи додаються вони на серверний контакт-ліст ICQ. Тобто коли пізніше зайти традиційним клієнтом аськи чи побачу я ті всі контакти. Проблеми з кодуванням і QUIP проявляются завжди? чи вибірково?. Ще питання на рахунок ніків - при додаванні транспорту pyicq в список контактів додаються номери, як і в JIT, чи може ніки? |
||
| dr.mabuse |
Дата: Apr 22 2007, 09:40 AM
|
||
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 22 Користувач №: 1 379 З нами з: 11-March 07 Пост № 29532 |
Контакти на сервер ICQ додаються у групу PyICQ-t Buddies. Проблеми з кодуванням вибірково, в основному з користувачами QIP. Для перетворення номерів в ніки використовуй ф-цію Resolve Nick Names. Вона є точно в Bombus і PSI. |
||
| Ant[]n |
Дата: May 14 2007, 11:52 AM
|
|
Рядовий ![]() Група: Members Повідомлень: 19 Користувач №: 984 З нами з: 3-November 06 Пост № 31082 |
Ще й досі біля сервісу pyisq в дужках світится надпис (testing), коли вже він протестується і наскільки він стабільний. Я вже хоч зараз згоден видалити в себе сервіс icq і повністю перейти pyicq. Але боюсь щоб я залишився зовсім без аськи, якщо в якийсь прекрасний момент, виявиться що останній, поганий чи ще щось.
Коли pyisq вже дотестується і можна з чистою совістю залишити у себе лише один транспорт аськи? |
| +PaladiN+ |
Дата: Aug 11 2007, 03:03 PM
|
||
![]() Прапорщик ![]() ![]() ![]() Група: Members Повідомлень: 307 Користувач №: 1 738 З нами з: 23-July 07 Пост № 42890 |
Сидів я собі спокійно, нікого не чіпав, а тут мені ТРАНСПОРТ присилає повідомлення)))
Мож хто знає шо то?)) -------------------- ![]() ![]() ![]() |
||
Сторінки: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |